A Veszprém megyei Iszkáz településen található szálláshely várja vendégeit. Az épület 2019-ben teljes felújításon esett át. A szálláshelyet a GEMARA SK Vidékfejlesztési Egyesület által kiírt „Komplex turisztikai kínálat fejlesztése” című, VP6-19.2.1.-37-1-17 kódszámú projekt által tudtuk 2023-ban berendezni.

A közös, jól felszerelt konyhát az itt tartózkodás ilyenén bármikor bárki használhatja. Kávéfőző gép, sütő, főzőlap, hozzá edények., mosó- és szárítógép, vasaló ingyenes használata lehetővé teszi a hosszabb távon való itt tartózkodást. Nagy közösségi tér televízióval és egy hatalmas hűtőszekrénnyel felszerelt, valamint a szálláshely egész területén elérhető, ingyenes wifi is biztosított.

Összesen 11 fő befogadására alkalmas az épület. A szobák 4-4 illetve 3 férőhelyesek. Az épület akadálymentesített parkolóval és feljáróval rendelkezik, valamint egyik szoba mozgáskorlátozott mellékhelyiséggel.

A szobákban egyenként található gardróbszekrény, televízió, fogas. Ágyneműt és törölközőt ingyenesen biztosítunk. A fürdő és a mosdók közösen használhatóak.

A zárható, magánparkoló ingyenesen vehető igénybe.

A szálláshelytől  kicsiket 100 méterre játszótér várja, a nagyokat pedig 400 méterre a Nagy László Emlékház. A helyszínen a vendégek pingpongozhatnak is.

Ha felkeltette érdeklődését, kérem a +36 88/252-001  vagy a +36 30/935-9952 telefonszámok egyikét hívja vagy az iszkaz@iplus.hu címre írjon.

 

By admin